Metodat të pagesës

Metodat të pagesës

  Pr, 19 JUN

Në varësi të vendit të nisjes tuaj të fluturimit, ju mund  të paguani me një kartë debiti ose krediti Visa dhe MasterCard.


Ju mund të zgjidhni nga një sërë opsionesh pagese kur rezervoni fluturimin tuaj në www.mysky24.com pavarësisht nga monedha, vendndodhja, banka, karta ose detajet e llogarisë, sigurisht që do të gjeni një zgjidhje pagese që ju përshtatet. Bëni pagesa nga Visa ose MasterCard.