Tre hapa larg atdheut!

Kërko
Rezervo
Fluturo

  ÇMIMI MË I MIRË NGA GJERMANIA

BRE     PRN

Pr, 05 NOV   20:50

prej 39.99

REZERVO
PAD     PRN

Enj, 04 NOV   20:30

prej 39.99

REZERVO
PAD     PRN

Di, 31 OKT   07:30

prej 49.22

REZERVO
PAD     PRN

Enj, 28 OKT   21:30

prej 49.22

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Gjermania
Aktueller Bestpreis nga Zvicra

  ÇMIMI MË I MIRË NGA ZVICRA

LYS     PRN

Sht, 20 NOV   21:30

prej 39.99

REZERVO
LYS     PRN

Sht, 13 NOV   21:30

prej 39.99

REZERVO
LYS     PRN

Sht, 06 NOV   21:30

prej 39.99

REZERVO
LYS     PRN

Sht, 30 OKT   22:30

prej 39.99

REZERVO

  ÇMIMI MË I MIRË NGA SUEDIA

MMX     PRN

Di, 21 NOV   21:40

prej 39.99

REZERVO
MMX     PRN

Di, 14 NOV   21:40

prej 39.99

REZERVO
MMX     PRN

Pr, 19 NOV   21:40

prej 49.99

REZERVO
MMX     PRN

MËR, 10 NOV   21:40

prej 49.99

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Suedia
Aktueller Bestpreis nga Kosova

  ÇMIMI MË I MIRË NGA KOSOVA

PRN     MMX

MËR, 27 OKT   19:00

prej 79.99

REZERVO
PRN     VRN

MËR, 27 OKT   07:00

prej 89.99

REZERVO
PRN     MUC

MËR, 27 OKT   17:00

prej 99.99

REZERVO
PRN     FDH

MËR, 27 OKT   12:00

prej 99.99

REZERVO

TOP DESTINACIONET

DÜSSELDORF

DÜSSELDORF

prej € 49.99,- OW/Person

DÜSSELDORF

Pr, 22 OKT   15:30

prej € 49.99,- OW/Person

Rezervo tani

BASEL

BASEL

prej CHF 49.99,- OW/Person

BASEL

Pr, 22 OKT   14:15

prej CHF 49.99,- OW/Person

Rezervo tani

MALMÖ

MALMÖ

prej € 89.99,- OW/Person

MALMÖ

Pr, 22 OKT   22:45

prej € 89.99,- OW/Person

Rezervo tani

GÖTEBORG

GÖTEBORG

prej € 59.99,- OW/Person

GÖTEBORG

Di, 24 OKT   21:55

prej € 59.99,- OW/Person

Rezervo tani

STUTTGART

STUTTGART

prej € 79.99,- OW/Person

STUTTGART

Sht, 23 OKT   08:50

prej € 79.99,- OW/Person

Rezervo tani

MÜNCHEN

MÜNCHEN

prej € 59.99,- OW/Person

MÜNCHEN

Sht, 23 OKT   22:00

prej € 59.99,- OW/Person

Rezervo tani

Lajmet e reja

INFORMACION I RËNDËSISHËM

HË, 08 FEB

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL ...

 

INFORMACION I RENDESISHEM

MËR, 05 AUG

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. ...

 

REZERVIMI I BILETAVE ONLINE

Sht, 20 JUN

MySky 24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!
 

 

PAGESAT ONLINE

Pr, 19 JUN

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa, Barzahlen.de apo me Klarna ...