Tre hapa larg atdheut!

Kërko
Rezervo
Fluturo

  ÇMIMI MË I MIRË NGA GJERMANIA

PAD     PRN

Pr, 02 AUG   15:50

prej 169.99

REZERVO
BRE     PRN

E marte, 30 JUL   15:00

prej 169.99

REZERVO
DUS     PRN

Pr, 02 AUG   15:40

prej 199.99

REZERVO
BRE     PRN

Enj, 01 AUG   16:10

prej 199.99

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Gjermania
Aktueller Bestpreis nga Zvicra

  ÇMIMI MË I MIRË NGA ZVICRA

MLH     PRN

Me., 07 AUG   06:00

prej CHF 69.99

REZERVO
MLH     OHD

Di, 04 AUG   12:25

prej CHF 69.99

REZERVO
MLH     PRN

E marte, 06 AUG   06:00

prej CHF 99.99

REZERVO
MLH     PRN

E marte, 06 AUG   11:45

prej CHF 129.99

REZERVO

  ÇMIMI MË I MIRË NGA SUEDIA

MMX     PRN

E marte, 20 AUG   22:40

prej 59.99

REZERVO
GOT     PRN

Ha, 19 AUG   07:00

prej 59.99

REZERVO
GOT     PRN

Di, 18 AUG   23:30

prej 59.99

REZERVO
MMX     PRN

Di, 18 AUG   01:25

prej 59.99

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Suedia
Aktueller Bestpreis nga Kosova

  ÇMIMI MË I MIRË NGA KOSOVA

PRN     MUC

Pr, 26 JUL   20:55

prej 24.99

REZERVO
PRN     STR

Pr, 26 JUL   14:30

prej 29.99

REZERVO
PRN     STR

Sht, 27 JUL   14:35

prej 39.99

REZERVO
PRN     MUC

Sht, 27 JUL   20:40

prej 59.99

REZERVO

TOP DESTINACIONET

DÜSSELDORF

DÜSSELDORF

prej € 409.99,- OW/Person

DÜSSELDORF

Pr, 26 JUL   15:40

prej € 409.99,- OW/Person

Rezervo tani

BASEL

BASEL

prej CHF 379.99,- OW/Person

BASEL

Pr, 26 JUL   06:00

prej CHF 379.99,- OW/Person

Rezervo tani

MALMÖ

MALMÖ

prej € 169.99,- OW/Person

MALMÖ

Di, 28 JUL   01:25

prej € 169.99,- OW/Person

Rezervo tani

GÖTEBORG

GÖTEBORG

prej € 149.99,- OW/Person

GÖTEBORG

Di, 28 JUL   23:30

prej € 149.99,- OW/Person

Rezervo tani

STUTTGART

STUTTGART

prej € 409.99,- OW/Person

STUTTGART

Pr, 26 JUL   17:40

prej € 409.99,- OW/Person

Rezervo tani

MÜNCHEN

MÜNCHEN

prej € 419.99,- OW/Person

MÜNCHEN

Pr, 26 JUL   17:45

prej € 419.99,- OW/Person

Rezervo tani

Lajmet e reja

INFORMACION I RËNDËSISHËM

Ha, 08 FEB

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL ...

 

INFORMACION I RENDESISHEM

Me., 05 AUG

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. ...

 

REZERVIMI I BILETAVE ONLINE

Sht, 20 JUN

MySky 24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!
 

 

PAGESAT ONLINE

Pr, 19 JUN

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa, Barzahlen.de apo me Klarna ...