RRETH NESH

Fluturime direkte me super cmime te lira duke filluar nga 29 EUR

E themeluar në Prishtinë, “ MySky 24 LLC” duke parë kërkesat dhe nevojat e qytetarëve për udhëtime dhe në veçanti bashk-atdhetarëve tanë që jetojnë në diasporë dhe nevojën për ti ofruar shërbime kualitative me përkushtim maksimal.

“MySky 24 LLC”, ka bashkëpunim me disa kompani të linjave ajrore Europiane të cilat kanë përvojë të gjatë në tregun e linjave ajrore në Evropë.

Ne ofrojmë fluturime direkte udhëtimesh duke lidhur Prishtinen PRN Kosovë me shume qytete Evropiane si në Gjermani Dusseldorf DUS, Dortmund DTM , Bremen BRE Hamburg HAM , Hannover HAJ , Stuttgart STR , Munchen MUC , Frankfurt Hahn HHN, Zvicërr  Basel MLH , BSL, Suedi Malmo MMX , Gothenburg GOT dhe Finlanda Helsinki HEL.

Misioni parësor i MySky 24 LLC është të krijojë marrëdhënie afatgjata me klientët e saj dhe të sigurojë shërbime të kualitative klientëve duke ndjekur biznesin përmes inovacionit dhe teknologjisë së avancuar me sigurinë maksimale, komoditetin dhe çmimet e arsyeshme. Për ti ofruar të gjitha keto shërbime MySky 24 LLC bashkëpunon vetëm me partnerë cilësorë dhe të dëshmuar në sektorin e aviacionit.

Ne, MySky 24 LLC punojmë me përkushtim që t’u ofrojmë shërbimet më të mira klientëve tanë, për të qenë në hap me ndryshimet në industrinë tonë dhe për të plotësuar kërkesat e klientëve, ne investojmë vazhdimisht në:

•  teknologji të avancuar për rezervimet online

•  të ofrojmë të gjitha shërbimet në një vend për të plotësuar kërkesat sa më shpejt

•  zgjerim i rrjetit të bashkëpunëtorëve partnerë cilësorë dhe të dëshmuar në sektorin e   aviacionit

•  destinacione të reja nga Prishtina dhe për në qytete tjera evropiane