SHËRBIMET

E-Biletat

E-Tiketa

Biletat elektronike

 

Një biletë elektronike ose E-Ticket mund të përdoret si një zëvendësim elektronik i biletave të letrës. Sipas një vlerësimi nga Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror në Dhjetor 2007, 92 % e të gjitha biletave të fluturimit të lëshuara në të gjithë botën ishin elektronike. Sigurisht, ju gjithashtu mund të fluturoni me bileta elektronike edhe nga mySKY24.com!

Me ne, fluturimi pa letra vetëm me një biletë elektronike është shumë e lehtë!

Ju rezervoni me telefon ose përmes Internetit, direkt me mySKY24.com ose në agjencinë tonë të udhëtimit. Kur blini një biletë elektronike, të dhënat tuaja të identitetit dhe të udhëtimit regjistrohen. Ju do të merrni numrin tuaj të rezervimit përmes telefonit ose me postë elektronike.

Biletat virtuale të fluturimit ju ofrojnë një numër avantazhesh:

  •     Ju nuk mund të humbsni biletat tuaja, as ato nuk mund të vidhen.
  •     Ndryshimet rreth biletës mund të bëhet më shpejt - thjesht na kontaktoni.