Tre hapa larg atdheut!

Kërko
Rezervo
Fluturo

  ÇMIMI MË I MIRË NGA GJERMANIA

DUS     PRN

Pr, 06 GUS   15:30

prej 80.10

REZERVO
DUS     PRN

Enj, 05 GUS   15:30

prej 80.10

REZERVO
DUS     PRN

MËR, 04 GUS   15:30

prej 80.10

REZERVO
BRE     PRN

MËR, 04 GUS   15:20

prej 99.33

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Gjermania
Aktueller Bestpreis nga Zvicra

  ÇMIMI MË I MIRË NGA ZVICRA

MLH     PRN

HË, 09 GUS   21:55

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

HË, 09 GUS   15:15

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

Di, 08 GUS   22:25

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

Di, 08 GUS   14:15

prej CHF 49.99

REZERVO

  ÇMIMI MË I MIRË NGA SUEDIA

HEL     PRN

Pr, 06 GUS   23:40

prej 49.79

REZERVO
HEL     PRN

Ma, 03 GUS   09:00

prej 49.79

REZERVO
NYO     PRN

Di, 08 GUS   22:20

prej 49.89

REZERVO
NYO     PRN

Enj, 05 GUS   22:20

prej 49.89

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Suedia
Aktueller Bestpreis nga Kosova

  ÇMIMI MË I MIRË NGA KOSOVA

PRN     STR

HË, 02 GUS   19:00

prej 39.99

REZERVO
PRN     STR

Di, 01 GUS   06:40

prej 39.99

REZERVO
PRN     STR

Sht, 31 KOR   07:00

prej 39.99

REZERVO
PRN     MUC

Sht, 31 KOR   19:10

prej 49.99

REZERVO

TOP DESTINACIONET

DÜSSELDORF

DÜSSELDORF

prej € 180.10,- OW/Person

DÜSSELDORF

Sht, 31 KOR   15:30

prej € 180.10,- OW/Person

Rezervo tani

BASEL

BASEL

prej CHF 159.99,- OW/Person

BASEL

Sht, 31 KOR   14:20

prej CHF 159.99,- OW/Person

Rezervo tani

MALMÖ

MALMÖ

prej OW/Person

MALMÖ

Sht, 31 KOR   07:40

prej OW/Person

Rezervo tani

GÖTEBORG

GÖTEBORG

prej € 99.99,- OW/Person

GÖTEBORG

Di, 01 GUS   08:00

prej € 99.99,- OW/Person

Rezervo tani

STUTTGART

STUTTGART

prej € 229.99,- OW/Person

STUTTGART

Sht, 31 KOR   10:00

prej € 229.99,- OW/Person

Rezervo tani

MÜNCHEN

MÜNCHEN

prej OW/Person

MÜNCHEN

Sht, 31 KOR   22:10

prej OW/Person

Rezervo tani

Lajmet e reja

INFORMACION I RËNDËSISHËM

HË, 08 Shk

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL ...

 

INFORMACION I RENDESISHEM

MËR, 05 GUS

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. ...

 

REZERVIMI I BILETAVE ONLINE

Sht, 20 QER

MySky 24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!
 

 

PAGESAT ONLINE

Pr, 19 QER

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa, Barzahlen.de apo me Klarna ...