Online Booking

Online Booking

  Sht, 20 JUN

Rezervimi i biletave nuk ka qenë kurrë më i lehtë!

MySky24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!

Tani mund të arrini të gjitha destinacionet tona me vetëm disa çezma në faqen tonë të internetit www.mysky24.com

Një nga avantazhet më të mëdha për platformat e rezevimeve te biletave në internet është se ne jemi gjithmonë të hapur. Ju mund të bëni rezervime 24/7 dhe nuk duhet të prisni deri ditën tjetër për të bërë një rezervim, kështu që ju si një pasagjer të keni mundësinë e rezervimit kur të jetë e përshtatshme për ju.

Kurseni kohë - Sistemet e prenotimeve ju ndihmojnë të bëni më shumë, me më pak. Pasi të keni bërë rezervimin, nuk do të duhet të telefononi Agjencinë për ri-kujtesë, të dërgoni E-mail,por që kompania do t'ju kontaktojë për çdo ndryshim të itinerarit tuaj apo ndonjë kërkese specifike kërkesës tuaj apo të Agjencisë me të cilën udhëtoni. E gjitha ndihmon gjithashtu kompaninë dhe stafin tonë që të përqëndrohen në shërbimin e klientëve tanë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Zgjidhni nga një sërë opsionesh pagese kur rezervoni fluturimin tuaj në internet. Pavarësisht nga monedha, vendndodhja, banka, karta ose detajet e llogarisë, sigurisht që do të gjeni një zgjidhje pagese që ju përshtatet. Bëni pagesa nga Visa ose MasterCard.

Në varësi të vendit të nisjes tuaj të fluturimit, mund të jetë akoma e mundur që ju të paguani me një kartë debiti ose krediti tjetër përveç Visa dhe MasterCard.