COVID-19 - INFORMACION I RENDESISHEM

COVID-19 - INFORMACION I RENDESISHEM

  Ha, 08 FEB

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL obligohen të paraqesin në ditën e udhëtimit testin negativ PCR - COVID-19 (jo më të vjetër se 48 orë para arritjes) si dhe obligohen të plotësojne formularin https://swissplf.admin.ch/formular