COVID-19 - INFORMACION I RENDESISHEM

COVID-19 - INFORMACION I RENDESISHEM

  Me., 05 AUG

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. Në rast se ka ndonjë ndryshim, vonesë ose anulim për shkak të situatës pandemike Covid-19 ju do të njoftoheni me email, mesazhe me tekst ose kontakt direkt me detajet e kontaktit të dhëna gjatë rezervimit dhe të dhënat e sakta janë  të rëndësishme për të gjithë pasagjerët gjatë rezervimit. Është përgjegjësia e pronarit / agjencisë së rezervimit të informojë të gjithë pasagjerët e tjerë brenda rezervimit. Ne ju këshillojmë fuqimisht të prenotoni biletat direkt përmes faqes sonë të internetit në mysky24.com ose përmes zyrës sonë ose Qendrës së Kontaktit për të siguruar që njoftimi t`ju arrijë mirë dhe me kohë!

Për të kontrolluar rregulloret e aplikueshme të udhëtimit aktualisht për një vend të veçantë, kontrolloni faqen e Informacionit specifik të udhëtimit të vendit.

Për të mësuar në lidhje me masat e shëndetit dhe sigurisë, të cilave ju përmbahemi, ju lutemi shkoni në faqen tonë dhe autoriteteve lokale rreth masave të përditësuara të shëndetit dhe sigurisë.

MySky 24 LLC ju rekomandojmë masa të shëndetit dhe sigurisë:

1. Maska të fytyrës - Tani është e detyrueshme të vishni maska ​​për fytyrën në bordin e avionit tonë, si për pasagjerët ashtu edhe për ekuipazhin. Për fluturime mbi 4 orë ju rekomandojmë të sjellni më shumë maska ​​për fytyrën.

2. MJETET SHPRNDARJES SOCIALE & HIGJENE - Ne dezinfektojmë plotësisht avionin tonë çdo ditë. Ju lutemi gjithashtu respektoni udhëzimet e distancës sociale brenda dhe jashtë aeroplanit tonë. Ndarja e sediljeve do ta marrë parasysh këtë kur është e mundur.