Tre hapa larg atdheut!

Kërko
Rezervo
Fluturo

  ÇMIMI MË I MIRË NGA GJERMANIA

STR     PRN

MËR, 10 MAR   16:00

prej 51.00

REZERVO
MUC     PRN

Sht, 13 MAR   21:30

prej 61.00

REZERVO
MUC     PRN

MËR, 10 MAR   21:30

prej 61.00

REZERVO
MUC     PRN

MËR, 17 MAR   21:30

prej 71.00

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Gjermania
Aktueller Bestpreis nga Zvicra

  ÇMIMI MË I MIRË NGA ZVICRA

MLH     PRN

HË, 08 MAR   14:30

prej CHF 20.99

REZERVO
MLH     PRN

Di, 07 MAR   14:30

prej CHF 20.99

REZERVO
MLH     PRN

MËR, 10 MAR   14:30

prej CHF 30.99

REZERVO
MLH     PRN

Sht, 06 MAR   14:30

prej CHF 30.99

REZERVO

  ÇMIMI MË I MIRË NGA SUEDIA

GOT     PRN

Di, 25 PRL   09:15

prej 59.00

REZERVO
MMX     PRN

Sht, 24 PRL   22:00

prej 59.00

REZERVO
MMX     PRN

Enj, 22 PRL   22:00

prej 59.00

REZERVO
GOT     PRN

MËR, 21 PRL   22:30

prej 59.00

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Suedia
Aktueller Bestpreis nga Kosova

  ÇMIMI MË I MIRË NGA KOSOVA

PRN     MLH

Pr, 05 MAR   10:45

prej CHF 58.99

REZERVO
PRN     MLH

MËR, 17 MAR   10:45

prej CHF 69.99

REZERVO
PRN     MLH

Ma, 16 MAR   10:45

prej CHF 69.99

REZERVO
PRN     GOT

Di, 14 MAR   18:00

prej 79.00

REZERVO

TOP DESTINACIONET

DÜSSELDORF

DÜSSELDORF

prej OW/Person

DÜSSELDORF

Sht, 06 MAR   10:00

prej OW/Person

Rezervo tani

BASEL

BASEL

prej OW/Person

BASEL

Pr, 05 MAR   14:30

prej OW/Person

Rezervo tani

MALMÖ

MALMÖ

prej OW/Person

MALMÖ

Pr, 05 MAR   22:15

prej OW/Person

Rezervo tani

GÖTEBORG

GÖTEBORG

prej € 69.00,- OW/Person

GÖTEBORG

Di, 07 MAR   22:30

prej € 69.00,- OW/Person

Rezervo tani

STUTTGART

STUTTGART

prej OW/Person

STUTTGART

Sht, 06 MAR   10:00

prej OW/Person

Rezervo tani

MÜNCHEN

MÜNCHEN

prej € 91.00,- OW/Person

MÜNCHEN

Sht, 06 MAR   21:30

prej € 91.00,- OW/Person

Rezervo tani

Lajmet e reja

INFORMACION I RËNDËSISHËM

HË, 08 Shk

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL ...

 

INFORMACION I RENDESISHEM

MËR, 05 GUS

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. ...

 

REZERVIMI I BILETAVE ONLINE

Sht, 20 QER

MySky 24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!
 

 

PAGESAT ONLINE

Pr, 19 QER

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa, Barzahlen.de apo me Klarna ...