Tre hapa larg atdheut!

Kërko
Rezervo
Fluturo

  ÇMIMI MË I MIRË NGA GJERMANIA

STR     PRN

HË, 31 MAJ   16:20

prej 59.99

REZERVO
DUS     PRN

MËR, 26 MAJ   09:00

prej 79.99

REZERVO
STR     PRN

Ma, 01 QER   16:20

prej 89.99

REZERVO
MUC     PRN

MËR, 26 MAJ   22:15

prej 89.99

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Gjermania
Aktueller Bestpreis nga Zvicra

  ÇMIMI MË I MIRË NGA ZVICRA

MLH     PRN

MËR, 19 MAJ   15:15

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

Ma, 18 MAJ   15:15

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

HË, 17 MAJ   15:15

prej CHF 49.99

REZERVO
MLH     PRN

Di, 16 MAJ   21:50

prej CHF 49.99

REZERVO

  ÇMIMI MË I MIRË NGA SUEDIA

MMX     PRN

Enj, 27 MAJ   22:00

prej 49.99

REZERVO
MMX     PRN

Ma, 25 MAJ   22:00

prej 49.99

REZERVO
MMX     PRN

Enj, 20 MAJ   22:00

prej 49.99

REZERVO
MMX     PRN

Ma, 18 MAJ   22:00

prej 49.99

REZERVO
Aktueller Bestpreis nga Suedia
Aktueller Bestpreis nga Kosova

  ÇMIMI MË I MIRË NGA KOSOVA

PRN     FDH

Pr, 21 MAJ   07:20

prej 29.33

REZERVO
PRN     MLH

Enj, 13 MAJ   05:30

prej CHF 39.99

REZERVO
PRN     MLH

Enj, 13 MAJ   12:05

prej CHF 49.00

REZERVO
PRN     MMX

Enj, 20 MAJ   18:00

prej 59.89

REZERVO

TOP DESTINACIONET

DÜSSELDORF

DÜSSELDORF

prej € 119.99,- OW/Person

DÜSSELDORF

Sht, 15 MAJ   15:30

prej € 119.99,- OW/Person

Rezervo tani

BASEL

BASEL

prej CHF 249.99,- OW/Person

BASEL

Enj, 13 MAJ   08:50

prej CHF 249.99,- OW/Person

Rezervo tani

MALMÖ

MALMÖ

prej OW/Person

MALMÖ

Enj, 13 MAJ   23:00

prej OW/Person

Rezervo tani

GÖTEBORG

GÖTEBORG

prej OW/Person

GÖTEBORG

Di, 16 MAJ   08:00

prej OW/Person

Rezervo tani

STUTTGART

STUTTGART

prej OW/Person

STUTTGART

Sht, 15 MAJ   14:00

prej OW/Person

Rezervo tani

MÜNCHEN

MÜNCHEN

prej € 99.99,- OW/Person

MÜNCHEN

Sht, 15 MAJ   22:15

prej € 99.99,- OW/Person

Rezervo tani

Lajmet e reja

INFORMACION I RËNDËSISHËM

HË, 08 Shk

Nga data 08.02.2021 të gjithë pasagjerët nga mosha 12 vjeçare që udhëtojnë nga PRISHTINA në BASEL ...

 

INFORMACION I RENDESISHEM

MËR, 05 GUS

Ne jemi duke kryer fluturimet tona në përputhje me autoritetet lokale dhe rregulloret e udhëtimit. ...

 

REZERVIMI I BILETAVE ONLINE

Sht, 20 QER

MySky 24 LLC ju lejon të rezervoni fluturimin tuaj në çdo kohë, nga kudo!
 

 

PAGESAT ONLINE

Pr, 19 QER

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa, Barzahlen.de apo me Klarna ...